Het onderhoud van Uw brilmontuur en Uw brilglazen verzekert U een helder en comfortabel zicht.

Sporen van vettige vingers, stofdeeltjes en kleine krasjes verminderen de doorzichtbaarheid van Uw glazen. Deskundigen raden aan om Uw brilglazen tweemaal per dag schoon te maken. Zij bevelen tevens aan om ze te bevochtigen vóór reiniging, vooral indien het om kunststof glazen gaat, om te voorkomen dat er krassen zouden ontstaan door de wrijving met een droge doek.

  • Reinig Uw glazen met behulp van een reinigingsmiddel zonder oplosmiddelen. Vermijd het gebruik van geconcentreerde afwasmiddelen. Veeg Uw bril af met een zachte antistof doek.
  • Voor een snelle reiniging raden wij U aan om een stofdoek te gebruiken in microvezel.
  • Gebruik alstublieft geen agressieve producten zoals ethanol of andere vloeibare oplosmiddelen.
  • Wij raden eveneens het gebruik af van zakdoeken en vochtige doekjes.
  • Vermijd de blootstelling van Uw bril aan extreme hitte ( laat Uw bril niet achter op het dashboard van een auto achter een met zon beschenen voorruit).
  • Leg Uw bril steeds met de veren naar beneden en niet op de glazen.
  • Bewaar Uw bril steeds in een brilkoker.

24-Maanden Kwaliteitsgarantie

Optiek De Bruecker staat voor eerste klas kwaliteit. Wij garanderen u de juiste werking en duurzaamheid van uw merkglazen. Indien de glazen een kwaliteitsfout vertonen binnen een periode van 24 maanden na de aankoop, ontvangt de klant hetzelfde type brillenglas ter vervanging met dezelfde correctiewaarde. U bezorgd ons de glazen samen met de kwaliteits Card en ontvangt dan gelijk dezelfde nieuwe glazen. 

 

6-Maanden Gewenningsgarantie voor alle multifocale glazen

Met name bij multifocale glazen kan het voorkomen dat een klant niet kan wennen. Optiek De Bruecker biedt klanten zekerheid met de 6-maanden gewenningsgarantie. Mocht de klant onverhoopt toch niet in staat zijn aan de nieuwe multifocaalglazen te kunnen wennen, dan vervangen wij op vertoon van de gewennings Card de brillenglazen voor een geschikt ander paar glazen in dezelfde sterkte. Indien de garantie is verstreken is er geen recht op vergoeding voor de klant.